035 - 621 43 13

Zonwering

Velux® dakramen zorgen voor fantastische effecten in een kamer. Deze zorgen voor meer ruimte, uitzicht en ventilatiemogelijkheden. Maar door een groter glasoppervlak kan de ruimte behoorlijk opwarmen. Daarom heeft Velux® ook zonwering in het assortiment waarmee de zonnewarmte kan worden geweerd. Zo blijft het binnenklimaat op een aangenaam niveau terwijl het uitzicht gehandhaafd blijft.

Effectieve warmtewering

Velux® zonwering biedt u een effectieve warmtewering omdat de zonnestralen worden geweerd voordat deze het glaselement bereiken. De zonwering stopt de warmte en houdt uw kamer koel. En het mooie is, u behoudt wel uw uitzicht naar buiten. De zonwering past op ieder Velux® dakraam en is eenvoudig van binnenuit te monteren.

Raamdecoratie

Onthoud dat u aan de interieurzijde altijd nog raamdecoratie kunt monteren indien u het daglicht wilt reguleren, verzachten of geheel wilt verduisteren.

Producteigenschappen:

  • Effectieve warmtewering met behoudt van daglicht.
  • De netstructuur zorgt ervoor dat u uw uitzicht gewoon behoudt als het product gebruikt wordt.
  • Gebruikt u het product niet? Dan verdwijnt hij keurig achter de bovenkap van het dakraam.
  • Eenvoudig van binnenuit te monteren en te bedienen.

Voor meer informatie over alle mogelijkheden  van Velux® zonwering willen wij u graag doorverwijzen naar de website van Velux®: www.velux.nl

Neem contact op via onderstaand contactformulier of bel ons op 035 - 621 43 13