035 - 621 43 13

>>Diensten

Diensten

Minstens zo belangrijk als de producten zelf zijn de diensten van Hulsman & De Veluwe; dit is de meerwaarde én het bestaansrecht van een vakspecialist. Waar andere bedrijven onmogelijkheden zien proberen wij de mogelijkheden te bekijken en zijn ervan overtuigd dat 'als wij het niet kunnen, dan kan niemand het'. Hulsman & De Veluwe is 'full service' bedrijf waarbij alle zorg van klanten uit handen wordt genomen. Als wij van een bepaald product geen service kunnen verlenen zullen wij het product ook niet in ons assortiment opnemen. Onze diensten strekken van volledig vrijblijvend advies op locatie of in de showroom tot reparatie en onderhoud aan alle geleverde producten. Met overtuiging kunnen wij zeggen dat wij pas tevreden zijn wanneer u dat bent!

Advies:

Doordat ieder persoon en elke situatie anders is ligt bij ons de taak om het advies hierop zo nauwkeurig mogelijk toe te snijden. U bent altijd welkom in onze showroom en u kunt ons te allen tijde uitnodigen voor een volledig vrijblijvend advies bij u thuis waar samen met u voor elke situatie een passende oplossing wordt bepaald; dit verplicht u tot niets!

 

Montage:

Bij Hulsman & De Veluwe kunt u erop vertrouwen dat de montage en installatie van elk product met de grootste zorg door vakkundig en gespecialiseerd personeel wordt uitgevoerd. Wij investeren continu in de kwaliteit van ons personeel door middel van vakopleidingen en cursussen. Verder zijn wij volledig VCA-gecertificeerd overeenkomstig de voorwaarden zoals gesteld in versie VCA**-2008/05.
 

 

Onderhoud:

Buitenzonwering en rolluiken bestaan uit veel bewegende delen welke aan de weersinvloeden onderhevig zijn waardoor, net als bij uw auto, jaarlijks onderhoud noodzakelijk is. Hierdoor zal de levensduur aanzienlijk toenemen  zodat u langer van uw product kunt genieten en zullen er minder snel defecten voorkomen waardoor kosten van eventuele reparaties uitblijven. U heeft de mogelijkheid om onderhoud op afroep te laten uitvoeren of een onderhoudscontract af te sluiten. Ingeval van een onderhoudscontract kunnen wij dit ruim van tevoren inplannen waardoor wij dit tegen een sterk reduceerd tarief kunnen aanbieden wat een aanzienlijke besparing kan opleveren.

Reparatie:

Buitenzonwering en rolluiken bestaan uit veel bewegende delen welke aan de weersinvloeden onderhevig zijn waardoor, net als bij uw auto, jaarlijks onderhoud noodzakelijk is. Hierdoor zal de levensduur aanzienlijk toenemen  zodat u langer van uw product kunt genieten en zullen er minder snel defecten voorkomen waardoor kosten van eventuele reparaties uitblijven. U heeft de mogelijkheid om onderhoud op afroep te laten uitvoeren of een onderhoudscontract af te sluiten. Ingeval van een onderhoudscontract kunnen wij dit ruim van tevoren inplannen waardoor wij dit tegen een sterk gereduceerd tarief kunnen aanbieden wat een aanzienlijke besparing kan opleveren.

Neem contact op via onderstaand contactformulier of bel ons op 035 - 621 43 13