035 - 621 43 13

Zonwering

De zonwering van Hulsman & De Veluwe zorgt ervoor dat de temperatuur binnenshuis of op uw terras buitenshuis aangenaam blijft met warme dagen, uw interieur beschermd wordt tegen verkleuring, hinderlijk zonlicht wordt tegengehouden en, niet minder belangrijk, dat er een gezellige sfeer zowel binnen als buiten ontstaat.

>>Bediening

Bediening

Bedieningen zijn er in alle soorten en maten; van een eenvoudige handbediening tot een volledig geauto-matiseerde besturing die op zon, wind en zelfs regen reageert. Onze elektrische bedieningen zijn uitsluitend van het gerenommeerde en toonaangevende merk Somfy die een gegarandeerde kwaliteit en duurzaamheid biedt.

U kunt hier een brochure over bedieningen van Somfy downloaden (PDF-bestand 1 ).

Home Motion by Somfy

Elektrische buitenzonwering is een waardevolle investering voor uw woning. De temperatuur binnenshuis wordt prettig koel gehouden worden en met Home Motion van Somfy bedient u de zonwering rondom uw huis volledig draadloos (RTS) vanuit één punt. Een rondje om uw woning is daarmee dus verleden tijd.

U kunt hier een leaflet over Home Motion van Somfy downloaden (PDF-bestand 1 ).

Radio Technology Somfy

Met de Somfy bedieningsoplossingen kunt u draadloos alle voorkomende typen buitenzonwering eenvoudig besturen. De techniek hierachter is Radio Technology Somfy (RTS). Met één enkele afstandsbediening kunt u alle buitenzonwering gelijktijdig sturen. Door te kiezen voor automatisch gestuurde buitenzonwering bent u verzekerd van een comfortabel binnenklimaat. Maar zeker zo belangrijk is dat uw buitenzonwering ook veel langer meegaat door de gelijkmatige sturing. Somfy heeft voor alle typen elektrische buitenzonwering de juiste bedieningsoplossing.

Voor meer informatie over alle mogelijkheden van Somfy bedieningen willen wij u graag doorverwijzen naar de website van Somfy: www.somfy.nl

 

1. Indien u dit bestand niet kunt openen kunt u hier gratis Adobe Reader downloaden.

Neem contact op via onderstaand contactformulier of bel ons op 035 - 621 43 13