035 - 621 43 13

>>>Raamdecoratie

Raamdecoratie

Wilt u optimaal gebruik maken van daglicht en het tegelijkertijd donker genoeg kunnen maken om te slapen? Wilt u kleurrijke effecten in uw kamer brengen of juist de invalshoek van het daglicht controleren? Wilt u insecten weren? Welke behoefte u ook heeft; Velux® heeft de oplossing. Velux® dakramen en Velux® raamdecoratie hebben de perfecte klik; ze zijn voor elkaar gemaakt! En Velux® raamdecoratie is verkrijgbaar voor alle Velux® dakramen; zelfs voor die van 25 jaar en ouder! Zo is er voor iedere behoefte een oplossing.

Voeg een unieke en persoonlijke stijl toe aan uw kamer

Er zijn veel redenen om voor daglichtregulering bij Velux® dakramen te kiezen voor Velux® raamdecoratie, zonwering of rolluiken. Hieronder noemen wij er slechts een aantal.

Velux® dakramen en Velux® raamdecoratie zijn voor elkaar gemaakt

U krijgt gegarandeerd een perfect passende combinatie met uw Velux® dakraam. Ongeacht de leeftijd van uw dakraam! Dit kan omdat Velux® ieder raamdecoratieproduct, zonwering en rolluik zelf produceert.

Pick&Click!®

Met ons unieke, eenvoudig te monteren, Pick&Click!® systeem duurt montage slechts enkele minuten.

De perfecte keuze

Dit alles zorgt ervoor dat Velux® raamdecoratie, zonwering en rolluiken de perfecte keuze voor uw Velux® dakramen zijn. En omdat Velux® raamdecoratie verkrijgbaar is in allerlei kleuren en dessins kunt u eenvoudig een persoonlijke stijl in uw kamer aanbrengen.

Voor meer informatie over alle mogelijkheden  van Velux® raamdecoratie willen wij u graag doorverwijzen naar de website van Velux®: www.velux.nl

Neem contact op via onderstaand contactformulier of bel ons op 035 - 621 43 13