035 - 621 43 13

Raamdecoratie

De raamdecoratie van Hulsman & De Veluwe zorgt ervoor dat de temperatuur binnenshuis aangenaam blijft met warme dagen, uw interieur beschermd wordt tegen verkleuring, hinderlijk zonlicht wordt tegengehouden en, niet minder belangrijk, dat er een gezellige sfeer ontstaat. Raamdecoratie is de ideale combinatie van vorm en functie!

>>Bedieningen

Bedieningen

Bedieningen voor raamdecoratie zijn er in alle soorten en maten; van een eenvoudige handbediening tot een volledig geautomatiseerde besturing met een draadloze tijdklok en/of lichtsensor. Onze elektrische bedieningen zijn uitsluitend van het gerenommeerde en toonaangevende merk Somfy die een gegarandeerde kwaliteit en duurzaamheid biedt.

Home Motion by Somfy

De Home Motion oplossingen van Somfy bieden u nog meer plezier van uw raamdecoratie. Elektrische raamdecoratie, bediend door een afstandsbediening of automatisch, verhogen aanmerkelijk uw wooncomfort. Ervaar het gemak en de luxe om, zonder uw stoel uit te hoeven, de raamdecoratie omhoog of omlaag te sturen met één druk op de knop. Bedien gelijktijdig of individueel één of meerdere jaloezieën, vouwgordijnen, plissés of rolgordijnen. Ideaal bij moeilijk bereikbare plaatsen zoals dakramen, serres of vensterbanken.

U kunt hier een leaflet over Home Motion van Somfy downloaden (PDF-bestand 1 ).

Radio Technology Somfy

Met de Somfy bedieningsoplossingen kunt u draadloos alle voorkomende typen raamdecoratie eenvoudig besturen. De techniek hierachter is Radio Technology Somfy (RTS). Met één enkele afstandsbediening kunt u alle raamdecoratie gelijktijdig sturen. Niet thuis? In combinatie met een draadloze tijdklok en/of lichtsensor simuleert u alsof er toch iemand aanwezig is. Ook zijn het interieur en de planten goed beschermd tegen fel zonlicht. Door te kiezen voor automatisch gestuurde raamdecoratie bent u verzekerd van een comfortabel binnenklimaat. Maar zeker zo belangrijk is dat uw raamdecoratie ook veel langer meegaat door de gelijkmatige sturing. Somfy heeft voor alle typen elektrische raamdecoratie de juiste bedieningsoplossing.

Voor meer informatie over alle mogelijkheden van Somfy bedieningen willen wij u graag doorverwijzen naar de website van Somfy: www.somfy.nl

 

1. Indien u dit bestand niet kunt openen kunt u hier gratis Adobe Reader downloaden.

Neem contact op via onderstaand contactformulier of bel ons op 035 - 621 43 13