035 - 621 43 13

Zonwering

De zonwering van Hulsman & De Veluwe zorgt ervoor dat de temperatuur binnenshuis of op uw terras buitenshuis aangenaam blijft met warme dagen, uw interieur beschermd wordt tegen verkleuring, hinderlijk zonlicht wordt tegengehouden en, niet minder belangrijk, dat er een gezellige sfeer zowel binnen als buiten ontstaat.

>Zonwering

Knikarmschermen

Knikarmschermen

Knikarmschermen worden voornamelijk toegepast in situaties waarbij een vrije onderdoorgang gewenst is zoals boven een terras of openslaande deuren. Naast dat een knikarmscherm de zon weert, ontstaat er een schaduwrijke en sfeervolle terrasruimte. Een knikarmscherm is een uitstekende manier om uw huis naar buiten toe te verlengen. Knikarmschermen zijn minder geschikt bij een zijdelingse zoninval of laagstaande zon.

Meer informatie
Uitvalschermen

Uitvalschermen

Uitvalschermen worden voornamelijk toegepast in situaties waarbij een vrije onderdoorgang niet noodzakelijk is zoals bij ramen van de verdiepingen, balkons en bijvoorbeeld de voortuin. Afhankelijk van de afstelling is een uitvalscherm, in beperkte mate, eveneens geschikt voor een laagstaande zon en houdt het directe zonlicht op het raam weg. Doordat uitvalschermen voorzien zijn van zeer sterke uitvalarmen zijn het een uitermate windbestendige oplossing. Uitvalschermen zijn minder geschikt bij een zijdelingse zoninval of een zeer laagstaande zon.

Meer informatie
Screens

Screens

Verticale zonwering of screens zijn lichtdoorlatend doch zeer zonwerend door het speciaal geweven glasvezeldoek en worden voornamelijk toegepast in situaties waarbij het gewenst is dat het uitzicht naar buiten behouden blijft. Door de verticale positie zijn screens een zeer windbestendige oplossing en zijn eveneens geschikt bij een zijdelingse zoninval of laagstaande zon. Screens zijn uiteraard ongeschikt als terraszonwering.

Meer informatie
Serrezonwering

Serrezonwering

Serrezonwering wordt voornamelijk toepast in combinatie met een aluminium of houten terrasoverkapping alsook kan serrezonwering uiteraard perfect worden toegepast op bestaande serres en veranda's. Naast dat serrezonwering de zon weert, ontstaat er een schaduwrijke en sfeervolle terrasruimte. Serrezonwering gecombineerd met een terrasoverkapping is een uitstekende manier om uw huis naar buiten toe te verlengen. Serrezonwering is specifiek ontworpen om op een vaste constructie te rusten waardoor deze zeer windvast is. In uitzonderlijke situaties wordt serrezonwering ook als verticale zonwering of screen toegepast. Afhankelijk van de toepassing is serrezonwering minder geschikt bij een zijdelingse zoninval of laagstaande zon.

Meer informatie
Markiezen

Markiezen

Naast dat markiezen perfecte zonwering bieden worden markiezen voornamelijk toegepast omwille de sfeervolle en authentieke uitstraling. Doordat zowel de zijkant als de voorkant is afgesloten zijn markiezen uitermate geschikt bij een zijdelingse zoninval of, in beperkte mate, bij een laagstaande zon. Zowel het frame als de omkapping zijn in diverse materialen en vormen beschikbaar welke naar keus met elkaar gecombineerd kunnen worden. Uiteraard voldoen de markiezen van Hulsman & De Veluwe aan alle hedendaagse duurzaamheidseisen waardoor jarenlang gebruiksplezier gegarandeerd is.

Meer informatie
Buitenjaloezieën

Buitenjaloezieën

Door de kantelbare lamellen in verschillende breedtes en uitvoeringen kunnen met buitenjaloezieën de hoeveelheid lichtinval binnenshuis naar eigen inzicht bepaald worden. Door de verticale positie zijn buitenjaloezieën een zeer windbestendige oplossing en zijn eveneens geschikt bij een zijdelingse zoninval of laagstaande zon. Buitenjaloezieën zijn uiteraard ongeschikt als terraszonwering. Door de hoogwaardige en isolerende aluminum lamellen helpen buitenjaloezieën in alle jaargetijden mee om de binnentemperatuur optimaal te houden; zowel in de nacht als overdag en zowel in de winter als de zomer. 

Meer informatie
Doekcollecties

Doekcollecties

De doekcollecties bij Hulsman & De Veluwe zijn uitgebreid en divers in zowel kleuren als materialen. Wij werken uitsluitend met topmerken als Swela, Dickson en Sattler die een garantie voor duurzaamheid en kwaliteit bieden en zijn afgestemd op de nieuwste trends. Minstens zo belangrijk als het doek zelf is de confectiemethode oftewel de methode om de doekdelen aan elkaar te maken. Hierin zijn verschillende mogelijkheden zoals het conventionele stikken middels draadgaren of u kunt ervoor kiezen om de doekdelen te laten verlijmen.

Meer informatie
Bediening

Bediening

Bedieningen zijn er in alle soorten en maten; van een eenvoudige handbediening tot een volledig geauto-matiseerde besturing die op zon, wind en zelfs regen reageert. Onze elektrische bedieningen zijn uitsluitend van het gerenommeerde en toonaangevende merk Somfy die een gegarandeerde kwaliteit en duurzaamheid biedt.

Meer informatie

Neem contact op via onderstaand contactformulier of bel ons op 035 - 621 43 13