035 - 621 43 13

Zonwering

De zonwering van Hulsman & De Veluwe zorgt ervoor dat de temperatuur binnenshuis of op uw terras buitenshuis aangenaam blijft met warme dagen, uw interieur beschermd wordt tegen verkleuring, hinderlijk zonlicht wordt tegengehouden en, niet minder belangrijk, dat er een gezellige sfeer zowel binnen als buiten ontstaat.

>>Buitenjaloezieën

Buitenjaloezieën

Door de kantelbare lamellen in verschillende breedtes en uitvoeringen kunnen met buitenjaloezieën de hoeveelheid lichtinval binnenshuis naar eigen inzicht bepaald worden. Door de verticale positie zijn buitenjaloezieën een zeer windbestendige oplossing en zijn eveneens geschikt bij een zijdelingse zoninval of laagstaande zon. Buitenjaloezieën zijn uiteraard ongeschikt als terraszonwering. Door de hoogwaardige en isolerende aluminum lamellen helpen buitenjaloezieën in alle jaargetijden mee om de binnentemperatuur optimaal te houden; zowel in de nacht als overdag en zowel in de winter als de zomer.

 

Algemeen

Buitenjaloezieën zijn een ideale buitenzonwering omdat u hiermee de directe lichtinval kunt regelen en zodoende een prettig klimaat schept. Er blijft voldoende doorzicht naar buiten terwijl de zonnewarmte voor meer dan 80% geweerd wordt. De buitenjaloezie zorgt voor ongestoord leven en werken omdat het een uitstekende bescherming biedt tegen warmte, kou en geluidsoverlast. Buitenjaloezieën zijn door de compacte afmeting, vormgeving en kleurstellling goed in de gevel op te nemen terwijl het karakter van het gevelontwerp behouden blijft.

Toepassingen:

Buitenjaloezieën zijn een ideale zonwering voor gevels waar geen uitsteeksels gewenst zijn en gevels met vaste ramen, schuiframen of naar binnen draaiende ramen. Wanneer een koofconstructie boven de ramen aanwezig is kunnen de jaloezieën in opgetrokken toestand geheel aan het oog onttrokken worden. Buitenjaloezieën zijn zeer geschikt voor zowel kantoorgebouwen, scholen, ziekenhuizen en bejaardencentra als de particuliere sector. Om een zo optimaal effect te bereiken is vroegtijdig overleg tussen de ontwerper/architect van een gebouw, de aannemer, de opdrachtgever en de leverancier van de zonwering aan te bevelen.

Merken:

Hulsman & De Veluwe werkt alleen met topkwaliteit merken van solide  en betrouwbare partners. Wij zijn continu op zoek naar producten die de beste verhouding in prijs versus kwaliteit bieden. Mensen realiseren zich vaak niet dat de assemblage van buitenjaloezieën een groot deel van de kwaliteit van het uiteindelijke product bepaald. Wij letten hier specifiek op door de assemblagelijn van partners regelmatig kritisch onder de loep te nemen. Onze buitenjaloezieën zijn uitsluitend van het toonaangevende en geronommeerde merk Arabella die een gegarandeerde kwaliteit en duurzaamheid biedt.

Voor meer informatie over Arabella kunt u kijken op: www.arabella.info

Vraag onze adviseurs naar de verschillende mogelijkheden in buitenjaloezieën!

Neem contact op via onderstaand contactformulier of bel ons op 035 - 621 43 13