035 - 621 43 13

Raamdecoratie

De raamdecoratie van Hulsman & De Veluwe zorgt ervoor dat de temperatuur binnenshuis aangenaam blijft met warme dagen, uw interieur beschermd wordt tegen verkleuring, hinderlijk zonlicht wordt tegengehouden en, niet minder belangrijk, dat er een gezellige sfeer ontstaat. Raamdecoratie is de ideale combinatie van vorm en functie!

>Raamdecoratie

Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën

De charme van horizontale jaloezieën is de brede toepasbaarheid. Met een simpele beweging regelt u de intensiteit en de inval van het licht. Dankzij de steeds groter wordende reeks kleuren, afwerkingen en lamelbreedtes kunt u voor elke kamer uw eigen stijl kiezen.

Meer informatie
Houten jaloezieën

Houten jaloezieën

Deze raamdecoratie is beschikbaar in een unieke serie houtsoorten, met een natuurlijke uitstraling in een reeks tinten, die zorgen voor een rijke en weelderige look. Door de keuze in nerf, vlam van het hout en decoratief stoffen ladderband zijn houten jaloezieën helemaal aan eigen smaak en inrichting aan te passen.

Meer informatie
Verticale jaloezieën

Verticale jaloezieën

Verticale jaloezieën of gordijnjaloezieën zijn er in verschillende uitvoeringen, waaronder stof, aluminium en speciaal ontwikkelde PVC. Allemaal bieden ze de bekende voordelen van verticale jaloezieën zoals een uitstekende lichtinstelling, zonwering en privacy.

Meer informatie
Rolgordijnen

Rolgordijnen

Rolgordijnen hebben een klassieke uitstraling en zijn uiterst functioneel waardoor er altijd voor elke stijl en smaak een passend rolgordijn is te vinden. Wij bieden de ruimste keuze in hoogwaardige kleuren, texturen en ontwerpen geschikt voor elke kamer of situatie. Door de extra opties kunt u het rolgordijn geheel naar uw eigen wens samenstellen.

Meer informatie
Vouwgordijnen

Vouwgordijnen

Wie op zoek is naar ongeëvenaarde elegantie en schoonheid, komt vanzelf bij vouwgordijnen terecht. Vouwgordijnen zijn beschikbaar in talloze geraffineerde stoffen welke stuk voor stuk speciaal zijn gekozen en beproefd. De confectie en de afwerking zijn van de hoogste kwaliteit, met oog voor de kleinste details. Vouwgordijnen vormen de top van haute couture raamdecoratie in huis. U heeft de keuze om de baleinen aan de achterzijde of aan de voorzijde te laten uitvoeren.

Meer informatie
Plisségordijnen

Plisségordijnen

Plisségordijnen bestaan uit mooie plooistoffen in een omvangrijke reeks kleuren en stijlen waaronder prachtige weefsels, elegante patronen en rijke aansprekende texturen. De optionele warmtewerende Topar® coating is een uitstekende oplossing voor serres en andere ramen waar intens, direct zonlicht op valt. Plisségordijnen zijn veelzijdig, uiterst decoratief en verfrissend om te zien; een perfecte oplossing voor ramen in alle maten en vormen!

Meer informatie
Duette® Shades

Duette® Shades

Duette® Shades hebben een unieke honingraatstructuur die ze zacht, duurzaam en energiebesparend maakt. De isolerende eigenschappen zorgen ervoor dat de warmte in de zomer buiten en in de winter binnen blijft. Duette® Shades zijn zeer veelzijdig en verkrijgbaar in honderden kleuren en in een reeks transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen; een perfecte oplossing voor ramen van bijna alle afmetingen, vormen en omstandigheden!

Meer informatie
Facette® Shades

Facette® Shades

Facette® Shades combineren de stijlvolle warmte van lamellen uit gestructureerde stof met de eenvoud van een raambekleding die probleemloos omhoog en omlaag kan worden gebracht. Door de ondoorschijnende en doorschijnende delen ten opzichte van elkaar te verschuiven, kunt u op elk ogenblik van de dag het perfecte evenwicht creëren tussen privacy en lichtinval. Facette® Shades zijn leverbaar in eigentijdse en uiteenlopende kleuren, zelfs in actuele trendy tinten, zodat ze perfect harmoniëren met uw stijl en uw meubilair.

Meer informatie
Silhouette® Shades

Silhouette® Shades

Dat is wat je noemt innovatie! Silhouette® Shades zijn licht als zijde, elegant als een gordijn en praktisch als een horizontale jaloezie. Met deze unieke, buitengewoon mooie raamdecoratie is het mogelijk precies de gewenste hoeveelheid gefilterd licht binnen te laten. De lamellen van zacht textiel draaien tussen tussen twee transparante stoflagen. Eindeloos variëren met stemmingen en sferen met zacht diffuus licht.

Meer informatie
Twist rolgordijn

Twist rolgordijn

Een revolutionair rolgordijn dat u de mogelijkheid geeft om naar buiten te kunnen kijken, terwijl de inkijk wordt beperkt. Het principe is een dubbel lopende stof die deels transparant is. De doorkijk kan traploos worden gevarieerd tot een totale sluiting. Het rolgordijn waarbij uw privacy modieus en decoratief wordt gegarandeerd. De Prestige rolgordijn is toe te passen in vrijwel elk interieur en biedt u zowel UV-filtering als warmte-isolatie.

Meer informatie
Merken

Merken

Hulsman & De Veluwe werkt alleen met topkwaliteit merken van solide  en betrouwbare partners. Wij zijn continu op zoek naar raamdecoratie die de beste verhouding in prijs versus kwaliteit bieden. Naast ons huismerk van ABZ Raamdecoratie met hoge kwaliteit raamdecoratie is Hulsman & De Veluwe erkend Select Dealer van het gerenommeerde merk Luxaflex®.

Meer informatie
Bedieningen

Bedieningen

Bedieningen voor raamdecoratie zijn er in alle soorten en maten; van een eenvoudige handbediening tot een volledig geautomatiseerde besturing met een draadloze tijdklok en/of lichtsensor. Onze elektrische bedieningen zijn uitsluitend van het gerenommeerde en toonaangevende merk Somfy die een gegarandeerde kwaliteit en duurzaamheid biedt.

Meer informatie
Shutters

Shutters

Shutters zijn stijl- en sfeervolle luiken traditioneel gemaakt van hout. In de jaren negentig van de vorige eeuw werden houten shutters in Nederland geïntroduceerd als raamdecoratie. Door het geheel of gedeeltelijk kantelen van de louvres is er controle over het licht dat in het interieur schijnt. Hierdoor kan de sfeer van een kamer in een handomdraai worden aangepast.

Meer informatie

Neem contact op via onderstaand contactformulier of bel ons op 035 - 621 43 13