035 - 621 43 13

Zonwering

De zonwering van Hulsman & De Veluwe zorgt ervoor dat de temperatuur binnenshuis of op uw terras buitenshuis aangenaam blijft met warme dagen, uw interieur beschermd wordt tegen verkleuring, hinderlijk zonlicht wordt tegengehouden en, niet minder belangrijk, dat er een gezellige sfeer zowel binnen als buiten ontstaat.

>>Doekcollecties

Doekcollecties

De doekcollecties bij Hulsman & De Veluwe zijn uitgebreid en divers in zowel kleuren als materialen. Wij werken uitsluitend met topmerken als Swela, Dickson en Sattler die een garantie voor duurzaamheid en kwaliteit bieden en zijn afgestemd op de nieuwste trends. Minstens zo belangrijk als het doek zelf is de confectiemethode oftewel de methode om de doekdelen aan elkaar te maken. Hierin zijn verschillende mogelijkheden zoals het conventionele stikken middels draadgaren of u kunt ervoor kiezen om de doekdelen te laten verlijmen.

Een belangrijke keuze bij de aanschaf van buitenzonwering is het doek; zowel de kleur als de kwaliteit zijn zeer belangrijk. U heeft hierbij de keuze uit letterlijk honderden kleuren en dessins!

Hulsman & De Veluwe levert uitsluitend zonweringdoek van de kwaliteitsmerken Swela, Dickson en Sattler. Dit zijn de marktleiders op het gebied van acryldoeken voor buitenzonwering. Voor screens leveren wij uitsluitend glasvezeldoek van de hoogste kwaliteit. Dit doek is speciaal geweven voor een verticale toepassing waarbij het zicht naar buiten optimaal behouden blijft, terwijl de zon maximaal wordt geweerd. Zonder meerprijs kunt u bij de meeste buitenzonwering een doek uit de gehele collectie kiezen. Het gaat hier dan om de standaard collecties; speciale dessins en waterdichte doeken leveren wij tegen een meerprijs.

Het zonweringdoek wordt meestal geconfectioneerd in verticale banen van 1200 mm. met een UV-bestendig  en gepatenteerd draad, Tenara®, welke is samengesteld uit 100% geëxpandeerd polyetrafluorethylene ePFTE. Dit is gelijkwaardig aan teflon en de kwaliteit en levensduur van deze draad is vele malen beter dan de standaard toegepaste garens. Ook is het mogelijk om tegen een meerprijs de banen te laten verlijmen waardoor een volledig dichte en platte naad ontstaat.

U kunt hier een brochure over Tenara®-garen downloaden (PDF-bestand 1 ).

Speciale doeken als Soltis® 86 en Soltis® 92 zijn uiteraard ook bij Hulsman & De Veluwe verkrijgbaar.

Het is belangrijk dat u zich op de hoogte stelt van de doekeigenschappen; zo komt u nooit voor verrassingen te staan als de uitvoering van het doek afwijkt van uw verwachtingen.

U kunt hier een brochure over doekeigenschappen downloaden (PDF-bestand 1 ).

SunSilk SNC:

Nieuw in onze collectie is SunSilk SNC (Smitz Nano Clean) van Swela. Dit doek is een hightechweefsel van polyester. De innovatieve oppervlakveredeling, de nieuwste UV-blocker en speciale kleurstoffen verlenen SunSilk SNC unieke en karakteristieke eigenschappen. De zelfreinigende werking van de lotusblad was het uitgangspunt voor de ontwikkeling van de Nano-technologie. De Nano-moleculen op het gladde weefseloppervlak verhinderen het vastkleven van vuildeeltjes.

Merken:

Hulsman & De Veluwe werkt alleen met topkwaliteit merken van solide  en betrouwbare partners. Wij zijn continu op zoek naar producten die de beste verhouding in prijs versus kwaliteit bieden. Naast ons huismerk van Swela is Hulsman & De Veluwe erkend dealer van Dickson, Sattler en Soltis®.

 

1. Indien u dit bestand niet kunt openen kunt u hier gratis Adobe Reader downloaden.

Neem contact op via onderstaand contactformulier of bel ons op 035 - 621 43 13