035 - 621 43 13

>Contact

BELANGRIJKE MEDEDELING CORONA [UPDATE D.D. 30-09-2020]:

Showroombezoek is nog steeds in principe alleen op afspraak. Neem telefonisch contact met ons op en wij maken graag samen met u een individuele afspraak voor een bezoek aan onze showroom. 

Er worden geen handen geschud en houd de aangegeven afstand van 1,5 meter in acht. Was regelmatig uw handen en stel uw bezoek uit wanneer u verschijnselen van verkoudheid en/of koorts vertoont. Wij hebben mondkapjes en handgel voor u beschikbaar gesteld. Wij stellen het dragen van een mondkapje in onze showroom niet verplicht. Ter bescherming van ons personeel en uzelf, heeft communicatie per telefoon of per e-mail onze voorkeur.

Meetafspraken op locatie lopen gewoon door met inachtneming van de genomen maatregelen. Neem contact met ons op wanneer u verschijnselen van verkoudheid en/of koorts vertoont. Wij zullen dan samen met u naar een passende oplossing zoeken. 

Onze leveranciers kampen momenteel met significante toeleveringsproblemen waardoor het mogelijk is dat de levering van uw bestelling wordt uitgesteld of vertraagd. Ook zullen wij mogelijk de bestelde producten alleen aan de buitenzijde monteren en op een later moment terugkomen om de werkzaamheden aan de binnenzijde af te ronden. Wij rekenen op uw begrip hiervoor.

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen, of mochten er nog onduidelijkheden zijn, neem dan contact met ons op en wij staan u graag te woord.

Contact

Adres: Zuiderloswal 1  
Postcode: 1216 CJ  
Plaats: Hilversum  
Telefoon: 035 - 621 43 13  
E-mail: info@hulsman-zonwering.nl  
Postadres: Postbus 607, 1200 AP Hilversum  

Contactformulier:

 

Hulsman & De Veluwe

Zuiderloswal 1
1216 CJ Hilversum
Routebeschrijving