035 - 621 43 13

Velux® - Raamdecoratie, zonwering en rolluiken

Velux® is een internationaal bedrijf opgericht met een visie van daglicht, frisse lucht en kwaliteit van leven. Van deze voordelen  genieten miljoenen huishoudens over de gehele wereld. Vandaag de dag, 60 jaar na dat het eerste Velux® dakvenster is geinstalleerd in een Deense school, heeft de visie van Velux® zich ontwikkeld maar de fundamentele waarden blijven bestaan en zijn als eerste kenbaar gemaakt door onze oprichter, Villum Kann Rasmussen. Hij realiseerde zich welke mogelijkheden de ruimte onder het schuine dak bood. Kort daarop zag het eerste Velux® dakvenster het levenslicht. Sindsdien is de droom van Villum Kann Rasmussen om daglicht en ruimte te brengen onder ieder type dak veranderd in een wereldwijde missie van Velux®.

Effectieve warmtewering

Voor de beste warmtewering dienen de zonnestralen gestopt te worden voordat deze het glaselement bereiken. Daarom worden onze warmtewerende producten aan de buitenzijde bevestigd. Van hete zomers tot heftige stormen, deze producten worden jaar in jaar uit blootgesteld aan extreme en uiteenlopende weersomstandigheden. Wij hebben daarom al onze kennis en ervaring ingezet om te garanderen dat onze rolluiken en zonwering duurzaam zijn.

Wat u ook nodig heeft; Velux® heeft de oplossing!

Al zes decennia heeft u de keuze uit een gevarieerd en kwalitatief hoogwaardig assortiment raamdecoratie, zonwering en rolluiken. Toepasbaar op Velux® dakramen en daglichtsystemen, zelfs van 25 jaar en ouder! Zo is er voor iedere behoefte een passende oplossing.

Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijkheden van Velux® bij Hulsman & De Veluwe:

Raamdecoratie

Raamdecoratie

Wilt u optimaal gebruik maken van daglicht en het tegelijkertijd donker genoeg kunnen maken om te slapen? Wilt u kleurrijke effecten in uw kamer brengen of juist de invalshoek van het daglicht controleren? Wilt u insecten weren? Welke behoefte u ook heeft; Velux® heeft de oplossing. Velux® dakramen en Velux® raamdecoratie hebben de perfecte klik; ze zijn voor elkaar gemaakt! En Velux® raamdecoratie is verkrijgbaar voor alle Velux® dakramen; zelfs voor die van 25 jaar en ouder! Zo is er voor iedere behoefte een oplossing.

Meer informatie
Zonwering

Zonwering

Velux® dakramen zorgen voor fantastische effecten in een kamer. Deze zorgen voor meer ruimte, uitzicht en ventilatiemogelijkheden. Maar door een groter glasoppervlak kan de ruimte behoorlijk opwarmen. Daarom heeft Velux® ook zonwering in het assortiment waarmee de zonnewarmte kan worden geweerd. Zo blijft het binnenklimaat op een aangenaam niveau terwijl het uitzicht gehandhaafd blijft.

Meer informatie
Rolluiken

Rolluiken

Velux® dakramen zorgen voor fantastische effecten in een kamer. Deze zorgen voor meer ruimte, uitzicht en ventilatiemogelijkheden. Voor optimale privacy en totale verduistering zijn er ook rolluiken beschikbaar. Rolluiken zorgen voor extra privacy, isolatie en totale verduistering.

Meer informatie

Neem contact op via onderstaand contactformulier of bel ons op 035 - 621 43 13