035 - 621 43 13

Horren

Goed ventileren van uw woon- en werkruimten is belangrijk voor uw gezondheid en voor die van anderen in uw omgeving. En dat is iets anders dan "even luchten"; met even luchten maakt u de atmosfeer in een vertrek weer lekker fris, maar na een half uur is het effect daarvan al weer verdwenen. Ventileren is er voor zorgen dat er dag en nacht verse lucht wordt aangevoerd en dat de vervuilde en vochtige lucht wordt afgevoerd.

>Horren

Last van hooikoorts?

Dankzij horsystemen van Hulsman & De Veluwe, voorzien van speciaal pollenwerend gaas, kunt u desondanks volop ventileren. De speciale afwerklaag op het gaasdoek verandert de polariteit van de pollen en houdt daardoor ook het merendeel hiervan buitenshuis. Zo wordt de kans op allergische reacties binnenshuis effectief verminderd. Frisse lucht binnen; pollen én insecten buiten.

Raamhorren

Raamhorren

Voor elk type raam biedt Hulsman & De Veluwe een passende oplossing in duurzaam aluminium of kunststof. Daarbij is er een ruime keuze in vorm en kleur en van eenvoudig tot geavanceerd. Gaat het om een draaikiepraam, een normaal openslaand venster, een uitzetraam, klapraampje of dakraam? Er is keuze uit verschillende typen horsystemen; raamrolhorren, inzethorren of vaste raamhorren.

Meer informatie
Deurhorren

Deurhorren

Via openstaande buitendeuren komen insecten gemakkelijk uw huis binnen. Daarom biedt Hulsman & De Veluwe een horsysteem voor vrijwel elke buitendeur, dubbele deur of schuifpui. Vanzelfsprekend met een ruime keuze aan kleuren en gazen. U kunt kiezen uit een functionele vaste hordeur, een modieuze plissé gevouwen hor en verschillende rolhorsystemen.

Meer informatie

Neem contact op via onderstaand contactformulier of bel ons op 035 - 621 43 13